21 Haziran 2013 Cuma

6.Büyük Ankara Festivali 20 Haziran 2013 - Tek Parça

6.Büyük Ankara Festivali 20 Haziran 2013 - Tek Parça

6.Büyük Ankara Festivali 20 Haziran 2013 - Tek Parça
Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Büyük Ankara Festivali, AKM'de kapılarını açtı. Festivalin ilk gecesinde ünlü sanatçılar Kutsi ile Petek Dinçöz konser verdi

Festival coşkusu Ankara'yı sardı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Uluslararası Büyük Ankara Festivali, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında bir kez daha Başkentliler'i bir araya getirdi. Kapıların açıldığı ilk günde erken saatlerden itibaren ziyaretçilerin akınına uğrayan festivalin gecesi ise ünlü sanatçılar Kutsi ve Petek Dinçöz tarafından verilen görkemli konserle başladı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festival alanında vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser alanını dolduran binlerce seveni ile buluşan sanatçılar, birbirinden güzel şarkıları ile Başkentliler'e unutamayacakları bir gece yaşattı. Sevilen sunucu Vatan Şaşmaz tarafından başlatılan gecede ilk olarak romantik şarkıların bestecisi ve yorumcusu ünlü sanatçı Kutsi sahne aldı. Kutsi'nin ardından sahne alan Petek Dinçöz ise hayranları için birbirinden güzel sevilen şarkılarını seslendirdi.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festivalin ilk gününde stantları gezdi. Vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Gökçek, daha sonra Halk Ekmek standından kendisine ikram edilen ve fuar alanında üretilen ekmeklerden tattı. Gökçek, "Özellikle uzun bir çalışma döneminden çıkan çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı 7 Temmuz'a kadar sürecek festivalimize bekliyoruz. Ankaralılar burada hem alışveriş hem de eğlence imkanı bulacaklar" dedi.

ULAŞIM ÜCRETSİZ
Başkent'in ortasında, tüm ziyaretçilerin ücretsiz ulaşımla çok kolay erişebileceği festivalde çocuklar, yaşlılar, gençler, öğrenciler, çalışanlar tatilini Ankara'da geçirenler bir yılın yorgunluğunu, her gece birbirinden ünlü sanatçıların vereceği konserler, farklı ülkelerden gelen halk oyunları grupları, sirk, eğlenceler, yarışmalar, adrenali yüksek spor gösterileri gibi etkinliklerle üzerlerinden atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder